Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη Λεμεσού, ντεμπούτο ο Αλμέιδα

Νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη Λεμεσού, ντεμπούτο ο Αλμέιδα

Επικράτησε με 2-0 σε φιλικό

Αθήνα
Με γκολ των Πέκχαρτ (12΄) και Τζανετόπουλου (86΄) η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Άρη Λεμεσού στο γήπεδο της Φυλής στο τελευταίο της φιλικό ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού της αγώνα με την Σεντ Ετιέν την ερχόμενη εβδομάδα στο Europa League.

Χρόνο συμμετοχής και στον Ούγκο Αλμέιδα έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς στο 75΄ ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε την θέση του Πέτρου Μάνταλου. Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε άουτ, αλλά έδειξε ότι του λείπουν παιχνίδια.

Το γεγονός ότι ο Γεωργιανός προπονητής του έδωσε την ευκαιρία να παίξει με μόλις 2 προπονήσεις από την ημέρα της μεταγραφής του δε σημαίνει ότι τον υπολογίζει, έστω και σαν αλλαγή για το πρώτο ματς με τους «στεφανουά» την προσεχή εβδομάδα στη Γαλλία.

Στην πρώτη αναμέτρηση επί ελληνικού εδάφους η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν πιέστηκε αμυντικά και σε γενικές γραμμές έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (81′ Μπακάκης), Ντίντακ (72′ Ντίας), Τσιγκρίνσκι (78΄ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Σιμόες (70′ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (81′ Τζανετόπουλος), Μπαρμπόσα (70′ Πλατέλλας), Μάνταλος (76′ Αλμέιδα), Βάργκας (58′ Μπακασέτας), Πέκχαρτ (63′ Αραβίδης).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γκολτς (76′ Μαλεκκίδης), Τόμας, Μενέντες, Πούλχακ (57′ Τζιτζικαλάκης), Θεοφίλου, Παχίπης (68′ Παναγή), Κυριακού, Μαρτσάκης, Αντωνίου, Πρεντέσκου (55′ Φράγκου), Κύπρου (62΄ Σκούρτης).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*