Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Δέλλας: «Ετοιμοι για την πρόκληση»

Δέλλας: «Ετοιμοι για την πρόκληση»

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα με τον Πλατανιά, με τον Τραϊανό Δέλλα να δηλώνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη για μια σεζόν-πρόκληση.

Οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στη Σούπερ Λίγκα μετά από απουσία δύο χρόνων, με τον «Τράι» να αναφέρεται στην ετοιμότητα των παικτών του αγωνιστικά και ψυχολογικά.

«Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια η ομάδα επιστρέφει στη Super League. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας. Μια πρόκληση για την οποία η ΑΕΚ ήταν συνηθισμένη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια βγήκε από αυτή την κανονικότητα. Κάθε πρεμιέρα όμως είναι και δύσκολη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έτοιμοι ψυχολογικά περισσότερο, αφού σωματικά είμαστε σε καλό επίπεδο. Επειδή όμως οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις εμείς θα πρέπει να μειώσουμε τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρωταρχικός στόχος για μας είναι η νίκη. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό», είπε ο Δέλλας μιλώντας στη NOVA και σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του έχουν εμπεδώσει όσα ζητάει από αυτούς, απάντησε: «Σε αρκετά μεγάλο βαθμό είμαι ικανοποιημένος από το πόσο έχουν αφομοιώσει οι παίκτες τα συστήματα που δουλέψαμε στην προετοιμασία. Η χημεία και η διάρκεια όμως θα φανούν μέσα από τα παιχνίδια. Οι προπονήσεις γίνονται για να μπορέσουμε να δείξουμε κάποια πράγματα, αλλά αυτά που παίρνεις από ένα παιχνίδι είναι αυτά που σου δίνουν το δέσιμο και τη χημεία που απαιτείται μέσα στην ομάδα».

Τέλος, ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε ένα σχόλιο και για τον Πλατανιά, τον οποίο θα υποδεχθεί η ομάδα του το Σάββατο.

«Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή και αρκετούς έμπειρους παίκτες για την κατηγορία. Δε με φοβίζει κάτι. Τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ, από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς και ευελπιστώ ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*