Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός, νίκησε με 4-0 τη Τσβόλε

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός, νίκησε με 4-0 τη Τσβόλε

Σε φιλικό στη Λεωφόρο

Αθήνα
Πανέτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν, που ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα (Europa League), έδειξε ότι είναι ο Παναθηναϊκός.

Με εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 4-0 της πιο έτοιμης Τσβόλε (το πρωτάθλημα στην Ολλανδία ξεκινά δύο εβδομάδες νωρίτερα από το ελληνικό στις 6/7 Αυγούστου) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και γέμισαν με αισιοδοξία τον κόσμο τους εν όψει της συνέχειας εντός κι εκτός των συνόρων.

Δημιουργικά, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έδειξε για άλλη μια φορά ότι διαθέτει πολλές αρετές, με τον Κριστιάν Λεντέσμα να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή, αμυντικά είχε κάποια μικροπροβλήματα στο ξεκίνημα του ματς, αλλά με το πέρασμα του αγώνα διορθώθηκαν και σε γενικές γραμμές η ελληνική ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Γουακάσο. Ο Γκανέζος μέσος ήταν απολαυστικός στο διάστημα που αγωνίστηκε, πολύ γρήγορος με τη μπάλα, καλός χειριστής, ενώ συνδύασε την πολύ καλή του εμφάνιση με ένα εξαιρετικό γκολ (40΄) με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο (3-0). Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 27΄ με το βολέ του κορυφαίου τους παίκτη στο πρώτο 45λεπτο, Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ στο 37΄ από την ασίστ του Χουλτ, ο Λουντ «εκτέλεσε» από κοντά τον Φαν ντερ Χαρτ.

Οι «πράσινοι» κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Μάρκους Μπεργκ (65΄) μετά την εξαιρετική ασίστ του Βιγιαφάνιες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ (83΄ Ο.Βλαχοδήμος), Μέστο (64΄ Ρέις), Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (64΄ Μολέντο), Χουλτ (74΄ Νάνο), Ζέκα (73΄ Στάικος), Λουντ, Λεντέσμα (79΄ Π. Βλαχοδήμος), Γουακάσο (64΄ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (64΄ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ

ΤΣΒΟΛΕ: Φαν ντε Χαρτ, Φαν Πόλεν, Φαν ντε Πάβερτ, Μαρσέλις, Σάιμακ, Μόκχαρτ, Ακχαμπάρ, Μένιγ, Μπράμα, Εχιζίμπουε, Φάρμενταμ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καραγκούνης, Μαστούρ, Σιένκινβελντ, Τόμας

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*