Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έμπαζε η άμυνα του ΟΣΦΠ, 3-1 ο Ατρόμητος

Έμπαζε η άμυνα του ΟΣΦΠ, 3-1 ο Ατρόμητος

Προβλημάτισαν οι Πειραιώτες

Αθήνα
Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο Περιστέρι. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Μπιτόλο (28΄) και Λε Ταλέκ (73΄, 83΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μιλιβόγεβιτς (33΄).

Ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα αγώνα προετοιμασίας προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα του στην άμυνα και έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμος στα προκριματικά του Champions League .

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε αρκετά επιθετικά τον αγώνα χάνοντας την πρώτη ευκαιρία της μόλις στο 3΄με τον Ντουρμάζ να αστοχεί με κεφαλιά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο δοκάρια, αρχικά στο 22’ με πλασέ του Σεμπά και στην συνέχεια με σουτ του Ντουρμάζ, αλλά ο Ατρόμητος κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Μπιτόλο στο 28΄. Η αντίδραση των πρωταθλητών Ελλάδας δεν άργησε να έρθει αφού στο 33΄ ο Μιλιβόγεβιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλη περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ στο 53΄ παραλίγο να πάρει περάσει μπροστά στο σκορ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπουχαλάκη. Τελικά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που σκόραρε χτυπώντας πάλι στην αντεπίθεση.

Ο Καρτάνης βρήκε με σέντρα τον αμαρκάριστο Λε Ταλέκ στην μεγάλη περιοχή των Πειραιωτών και αυτός με την σειρά του δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 στο 73΄. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει με τον Κασάμι αλλά το πλασέ του Ελβετού πέρασε άουτ. Στο 84΄ οι γηπεδούχοι καθάρισαν τον αγώνα με τον Λε Ταλέκ μετά από ασίστ του Λημνιού να γράφει το τελικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας):
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Ούμπιντες, Ματέι, Γροντής, Μπρίτο, Παπαδόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπαστακός, Ντιγκινί, Λημνιός, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάντσεθ):
Καπίνο (46′ Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε λα Μπέγια (46΄ Μαζουάκου), Μανιάτης (46΄ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς (74΄ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63΄ Κασάμι), Ντουρμάζ (46΄ Φορτούνης), Σεμπά (63΄ Πάρντο), Ιντέγε

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*