Σε συνέντευξη της σε ρουμανική ιστοσελίδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το ποδόσφαιρο στη χώρα του και τους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στα όσα είπε στο dirisport.ro υποστήριξε ότι ένας Ρουμάνος ποδοσφαιριστής τα παρατάει στα δύσκολα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία, είμαστε αδύναμοι, έχουμε αδύναμη νοοτροπία. Μπροστά στις δυσκολίες, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής υποχωρεί, τα παρατάει. Δεν είναι μαχητής, αυτή είναι η πραγματικότητα!

Το ποδόσφαιρο εκπροσωπεί την κοινωνία, αυτή είναι η αλήθεια και το ποδόσφαιρό μας δεν είναι σε καλή κατάσταση, η Κλουζ είναι η κυρίαρχη ομάδα, αλλά είχε πολλούς ξένους παίκτες, που ανέβασαν την αξία της και έδωσαν άλλη δύναμη.

Κάθε ματς είναι περίπλοκο για την εθνική ομάδα. Κάθε αντίπαλος είναι έτοιμος να παίξει, μέσα από διαφορετικές στρατηγικές. Πρέπει να υποφέρουμε αγωνιστικά, δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται όμως και μια συγκεκριμένη συγκυρία, για να έχουμε ελπίδες.

Μόνο ο προπονητής ξέρει τι να κάνει, έχει προτείνει μια συγκεκριμένη στρατηγική για αυτούς τους αγώνες και για την επιλογή των παικτών. Είμαι στο πλευρό του εκλέκτορα, δεν θα κάνω κριτική. Γνωρίζει καλύτερα την κατάσταση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*