Τα διαδικαστικά απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Η «σημαία» της ομάδας συμφώνησε με μειωμένες αποδοχές και θα παρατείνει για έναν χρόνο την καριέρα του έχοντας περισσότερο ρόλο αναπληρωματικού (ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο που υπάρχει), ενώ όταν κρεμάσει τα παπούτσια του θα αναλάβει πόστο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και για τους Στέφαν Σβαμπ και Άνχελ Κρέσπο.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Δημήτρη Λημνιού. Ο διεθνής εξτρέμ μπορεί να μην έπιασε στην Κολωνία, αλλά τα πήγε πολύ καλά ως δανεικός στην Τβέντε με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 36 συμμετοχές. Στη γερμανική ομάδα δύσκολα θα βρει θέση, μολονότι έχει συμβόλαιο ως το 2024, οι Ολλανδοί θα ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά και οι Θεσσαλονικείς δεν πάνε πίσω. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε βοηθήσει στην ανάδειξη του 24χρονου άσου στην προηγούμενη θητεία του και ούτως ή άλλως πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να τονώσει το ελληνικό στοιχείο που αποδυναμώνεται και με την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Από εκεί και πέρα, στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ζοσέ Μπότο είναι να αποκτηθούν ένας ακόμη τερματοφύλακας (μετά τον «κλεισμένο» Ντομινίκ Κοτάρσκι), δύο εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ. Για την τελευταία θέση υποψήφιοι είναι ο 23χρονος Αλγερινός (με γαλλικό διαβατήριο) Γιανίς Χαμάς που έχει συμβόλαιο με την Μποαβίστα ως το 2023 και ο 27χρονος Πορτογάλος Ράφα Σοάρες που μένει ελεύθερος από την Βιτόρια Γκιμαράες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*