Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Τα είπαν για τα μεταγραφικά Αλμέιδα-Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Τα είπαν για τα μεταγραφικά Αλμέιδα-Κουχάρσκι

Τις βάσεις για τη στενή συνεργασία που θα έχουν στο εξής έθεσαν στη χθεσινή πρώτη τους συνάντηση Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι. Ο Αργεντινός προπονητής και ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής δεν περιορίστηκαν στα της γνωριμίας τους, αλλά είχαν πολύωρη συνεργασία στα Σπάτα για την ΑΕΚ της νέας σεζόν και όχι μόνο.

Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» ανέλυσε στον άμεσο (πλέον) συνεργάτη την αγωνιστική του φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις θέσεις που το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση αλλά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι παίκτες που θα έρθουν.

Ο Κουχάρσκι, που είχε συνάντηση και με τους σκάουτ της ομάδας (Ταυλαρίδη και Γουνδουλάκη), θα είναι αυτός που θα κάνει εισηγήσεις στον Ματίας Αλμέιδα, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που θα έχει τον τελευταίο λόγο για κάθε προσθήκη. Άλλωστε πέρα από τα ονόματα που θα προταθούν από τον Πολωνό, ο Αργεντινός έχει ήδη και τη δική του ατζέντα με παίκτες που γνωρίζει καλά και που θεωρεί πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ. Στη λίστα αυτή ανήκουν παίκτες όπως οι Ορμπελίν Πινέδα για τη μεσαία γραμμή και Χόρντουρ Μάγκνουσον για τα στόπερ.

Περισσότερα για την πρώτη επαφή δεν έγιναν γνωστά, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως στις πρώτες προτεραιότητες αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και την μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά στην περαιτέρω στελέχωση της ΠΑΕ, οι επαφές συνεχίστηκαν και χθες για αθλητικό διευθυντή, ενώ τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν δεν επιβεβαιώθηκαν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*