Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ψάχνεται» για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός

«Ψάχνεται» για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όπως προκύπτει, οι Πειραιώτες δεν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του Ντρέγκερ και ψάχνουν για άλλη μία λύση στο δεξί άκρο της άμυνας για να είναι όπως πρέπει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την Τουρκία προέκυψε το όνομα του Μάρτιν Λίνες. Ο Νορβηγός οπισθοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κουβέντα με τη Γαλατασαράι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει επίσημη κρούση στον παίκτη, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Λίνες έχει προταθεί και το όνομά του έχει εξεταστεί, όπως κάθε άλλο που φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, πηγές από κύκλους μάνατζερ αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις δεξιών μπακ πέρα από την πορτογαλική και γαλλική αγορά, από όπου συνήθως ενισχύεται τα τελευταία χρόνια ομάδα επί Μαρτίνς σε συνεννόηση με τον Μοντέστο και τον Καρεμπέ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*