Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Για το σερί ο Ολυμπιακός, όλα για όλα η ΑΕΚ

Για το σερί ο Ολυμπιακός, όλα για όλα η ΑΕΚ

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως θέλουν να δώσουν συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα το 1-5 μέσα στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» μέσα στο Φάληρο για να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού (το μεσημέρι παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ) για το ένα εισιτήριο για το Europa Conference League.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για άλλη μία φορά για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» και να βγάλουν το 101% απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι ενδεκάδες

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το… κλασικό του 4-3-3. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κρίστινσον, ως επιβράβευση για την εμφάνισή του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μπροστά από τον Ισλανδό τερματοφύλακα θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σεμέντο και Χολέμπας. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και πιο μπροστά ο Φορτούνης. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Μπρούμα, αριστερά ο Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς και Χασάν. Εκτός έμειναν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για τον οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν μετά τον τραυματισμό του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ουσεϊνού Μπα που έχει το γνωστό πρόβλημα στη μέση.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με παρόμοιο σχήμα απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βασιλαντωνόπουλο, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι (ή Νεντεσλτσιάρου) και Λόπες. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σιμάνσκι και ο Γαλανόπουλος, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Κρίστιτσιτς. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Γκαρσία, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Μιτάι, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Κοσίδης. Εκτός έμειναν οι Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ολιβέιρα, Σιμόες, Ραντόνια, Νταντσένκο και Χριστόπουλος.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντούκιτς, Τοντόριβιτς και τέταρτο τον κ. Γκορτσίλας. Στο VAR θα είναι ο Κροάτης Γκαμπρίλο και AVAR ο κ. Παπαδάκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*