Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χατζάφι και Ινσούα «παίζουν» για την ΑΕΚ

Χατζάφι και Ινσούα «παίζουν» για την ΑΕΚ

Δύο λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ. Χατζσάφι και Ινσούα οι επιλογές. Ποιο το προφίλ των δύο παικτών. Άλλες 5 ή 6 μεταγραφές θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Τον παίκτη που θα αποτελεί μαζί με τον Ντίντακ Βιλά το δίδυμο των αριστερών μπακ στο ρόστερ της αναζητεί η ΑΕΚ. Δύο περιπτώσεις έχουν ήδη ξεχωρίσει και είναι οι πρώτες επιλογές.

Ο ένας είναι ο Εμάνουελ Ινσούα, που ανήκει στη Γρανάδα αλλά παραχωρείται δανεικός και σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. Ο 25χρονος Αργεντινός, που μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ, μοίρασε την τελευταία σεζόν σε Ουντινέζε (μόλις μια συμμετοχή στο Κύπελλο) και Νιούελς Ολντ Μπόις (11 εμφανίσεις και 2 γκολ στο πρωτάθλημα).

Σύμφωνα επίσης με δημοσίευμα της «Ώρας», ο δεύτερος στόχος της ΑΕΚ είναι ο Εχσάν Χατζσάφι. Ο 26χρονος Ιρανός ανήκει στην FSV Φρανκφούρτης, που όμως υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία. Ο 77 φορές διεθνής με 6 γκολ είχε φέτος 28 συμμετοχές και σκόραρε δύο φορές στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Στη χθεσινή μεταγραφική σύσκεψη αποφασίστηκε πως η ΑΕΚ, πέραν των Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα, αλλά και πέρα από αριστερό μπακ, θα πάρει έναν ακόμη στόπερ, έναν χαφ, δύο εξτρέμ κι έναν φορ. Για την τελευταία θέση διακαής πόθος είναι ο Μίλαν Τζούριτς, στον οποίο έχει σταλεί το μήνυμα να διαπιστώσει αν μπορεί να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς από την Τσεζένα.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*