Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολοταχώς… αριστερά ο Ολυμπιακός

Ολοταχώς… αριστερά ο Ολυμπιακός

Για μπακ και χαφ στην αριστερή του πτέρυγα κινείται ο Ολυμπιακός. Ντε Λα Μπέγια και Κοντέντο για τα άκρα της άμυνας, ο Μουνιέ στο προσκήνιο ως εξτρέμ. Κίνηση για Λισάντρο Λόπες από Μπενφίκα.

Για την ενίσχυση της αριστερής του πτέρυγας έχει βάλει μπρος ο Ολυμπιακός, που κινείται τόσο για μπακ, όσο και για εξτρέμ. Άλλωστε η επικείμενη αποχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, αλλά και η ήδη δεδομένη του Ερνάνι ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Για την πρώτη θέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Γαύρο», οι «ερυθρόλευκοι» μιλούν με δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο 30χρονος Ισπανός παίζει τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2018. Φέτος είχε 15 συμμετοχές καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Ο δεύτερος είναι ο Ντιέγκο Κοντέντο, ο 26χρονος Γερμανός που αναδείχθηκε από την Μπάγερν και από το 2014 ανήκει στην Μπορντό (με τους Βαυαρούς να διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του). Φέτος είχε 34 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2018.

Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ «παίζει» ο Αντονί Μουνιέ, ο 29χρονος Γάλλος που είχε απασχολήσει και πέρσι, αλλά τελικά κατέληξε στην Μπολόνια έχοντας 30 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στην Μπενφίκα για τον Λισάντρο Λόπες και περιμένει την απάντηση των «αετών» για τον 27χρονο Αργεντινό στόπερ.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*