Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλ για Μαβινγκά ο Παναθηναϊκός!

Φουλ για Μαβινγκά ο Παναθηναϊκός!

Την απόκτηση του Κρις Μαβινγκά για τη θέση του αριστερού μπακ έχει ζητήσει ο Αντρέα Στραματσόνι. Σε καλό δρόμο οι επαφές, η Ρούμπιν ορίζει τις εξελίξεις, δηλώνει ο μάνατζέρ του. Στόχος και ο Γουακάσο.

Ο Κρις Μαβινγκά είναι ο εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι για τη θέση του αριστερού μπακ στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον 25χρονο γεννημένο στη Γαλλία αλλά με ρίζες από το Κονγκό και διεθνή με την αφρικανική χώρα ποδοσφαιριστή. Ο «Στράμα», μάλιστα, έχει κάνει ήδη διερευνητική κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και τη Ρούμπιν Καζάν, όπου και ανήκει.

Η ρωσική ομάδα δεν τον υπολογίζει, τον έδωσε δανεικό πέρσι στη Ρεμς και φέτος στην Τρουά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει ο παίκτης να πάρει κάποια δεδουλευμένα, τα οποία δεν δείχνει διάθεση να χαρίσει.

Ο μάνατζέρ του, Μπρούνο Σατίν, επιβεβαίωσε στην «Πράσινη» το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και πέταξε το μπαλάκι στην Ρούμπιν. «Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν υπάρχει ακόμη τίποτα ουσιαστικό και επίσημο. Ο παίκτης ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν. Έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και ο νέος προπονητής θα πρέπει να αποφασίσει αν τον θέλει ή όχι. Την επόμενη εβδομάδα ο Κρις θα είναι στη Ρωσία, καθώς αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας. Αν η Ρούμπιν δεν τον θέλει και έρθει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, φυσικά και θα το συζητήσουμε αφού πρόκειται για μια σημαντική ομάδα», τόνισε.

Ο Μαβινγκά, που έχει παίξει σε Παρί και Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της καριέρας του ενώ ακολούθως πέρασε από Γκενκ και Ρεν, προτού αποκτηθεί το 2013 έναντι 5 εκατ. ευρώ από τη Ρούμπιν. Φέτος είχε 23 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τρουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Παναθηναϊκό απασχολεί και ένας ακόμη παίκτης της Ρούμπιν, ο 26χρονος Γκανέζος μεσοεπιθετικός Μουμπάρακ Γουακάσο, τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει ως δανεικό.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*