Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης, ανακοινώνει τις αλλαγές στην ΑΕΚ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης, ανακοινώνει τις αλλαγές στην ΑΕΚ

Έρχονται… ανακοινώσεις στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρόκειται, ίσως και εντός της ημέρας, να ενημερώσει αρχικά τα στελέχη της ΠΑΕ και εν συνεχεία τα ΜΜΕ (πιθανότατα μέσω ανακοίνωσης) για τις αποφάσεις του που αφορούν στις δομικές αλλαγές στη λειτουργία του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μετέβη το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία για κάποιες τελικές συζητήσεις και σύντομα αναμένονται τα σπουδαία. Ήδη από χθες έγιναν γνωστές οι απομακρύνσεις των Κορομηλά και Καλτσίδη, αλλά δεν θα είναι οι τελευταίες, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές προσθήκες στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, το οποίο θα διαφοροποιηθεί αρκετά.

Αρκετά ονόματα, από τον Μπρούνο Άλβες μέχρι τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και το Νίκο Γεωργέα φημολογείται έντονα πως μπορεί να πάρουν ή θα πάρουν σημαντικές θέσεις στην ΠΑΕ, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις του αφεντικού της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της εβδομάδας φτάνει στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα και είναι προφανές πως θα πρέπει οι ρόλοι να είναι ξεκάθαροι για όλα τα στελέχη της ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρχει και η καλύτερη δυνατή συνεργασία με το νέο προπονητή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*