Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Δεν προχωρά του Μαϊστόροβιτς, κοντά Άλβες-Γεωργέας»

Κετσετζόγλου: «Δεν προχωρά του Μαϊστόροβιτς, κοντά Άλβες-Γεωργέας»

Εν αναμονή των ανακοινώσεων από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως είπε, οι περιπτώσεις Μαϊστόροβιτς και Μιλοβάνοβιτς δεν προχωρούν και φαίνεται πως ο άνθρωπος που θα ασχολείται με τα μεταγραφικά ακόμη δεν έχει «κλείσει».

«Για τον Μιλοβάνοβιτς δεν υπήρξε ούτε καν ενδιαφέρον. Για τον Μαϊστόροβιτς υπάρχει εκτίμηση από παλιά και ήταν λάθος η αντικατάστασή του από τον Λυμπερόπουλο. Ήταν ο πιο συμβατός και συνεργάσιμος με την ΑΕΚ από αυτό το ρόλο. Πλέον όμως έχει αλλάξει προσανατολισμό, ασχολείται περισσότερο με τα οικονομικά σε μια ομάδα στη Σουηδία και είναι μια περίπτωση που δεν θα προχωρήσει. Συνεχίζεται η αναζήτηση για αυτή τη θέση και δεν νομίζω να έχουν κατάληξη σε αυτό το θέμα σήμερα», τόνισε.

Αντίθετα, δύο προσθήκες είναι προ των πυλών. «Ο Μπρούνο Άλβες είναι πολύ πιθανό να μάθουμε ακόμη και σήμερα ότι επιστρέφει σε κάποιο πόστο σαν αυτό του Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Δεν θα έχει σχέση με τα μεταγραφικά, αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα και σίγουρα θα βοηθήσει με το κύρος και τις γνώσεις του. Η προαγωγή του Γεωργέα από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα είναι επίσης πάρα πολύ πιθανή», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*