Home / Ευρώπη / Αταμάν για Μίτσιτς: «Πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει μαζί μας»

Αταμάν για Μίτσιτς: «Πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει μαζί μας»

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Εργκίν Αταμάν όσον αφορά τον Βασίλιε Μίτσιτς…



Ο προπονητής της Εφές τόνισε ότι πιστεύει πως στο τέλος ο Σέρβος γκαρντ θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του και δεν θα επιλέξει να μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Σέιν Λάρκιν, αλλά και στη φημολογία για την περίπτωση του Γουίλ Κλάιμπερν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο TRT Sport:

– Για τον Βασίλιε Μίσιτς:
«Του αρέσει να παίζει στην Ευρώπη. Έχει μια ρήτρα για το ΝΒΑ, όμως πιστεύω πως στο τέλος θα μείνει μαζί μας».

– Για τον Σέιν Λάρκιν: «Του αρέσει εδώ και περνάει καλά, είναι χαρούμενος. Έφτασε στο πικ της καριέρας του, έκανε ρεκόρ, πήρε τίτλους, αλλά είναι επαγγελματίας. Υπάρχουν σημαντικές προτάσεις για εκείνον. Εμείς σαφώς και θέλουμε να τον διατηρήσουμε. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα μπορούμε να κάνουμε μια εντυπωσιακή κίνηση. Σαν την… μεταγραφή του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη μας φύγει ο Λάρκιν, οι σχέσεις μας με τον παίκτη είναι εξαιρετικές, του αρέσει η ομάδα μας και η πόλη, όμως αυτός αποφασίζει».



– Για τον Γουίλ Κλάιμπερν:
«Οι σύλλογοι από τη Ρωσία δεν θα αγωνιστούν στην επόμενη Ευρωλίγκα λόγω του πολέμου, αλλιώς ο Κλάιμπερν θα συνέχιζε στη ΤΣΣΚΑ. Είναι ένας παίκτης για μεγάλους αγώνες κι ένας πραγματικός MVP. Όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν. Θα μάθουμε σύντομα που θα παίζει. Έχουμε αυτοπεποίθηση όμως και ξέρουμε ότι παίκτες αυτού του επιπέδου θέλουν να έρθουν πλέον σε μας. Όσοι έρχονται και βιώνουν την ατμόσφαιρά μας, εντυπωσιάζονται. Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ και πραγματικά πιστεύω ότι θα έρθει σε μας, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα».

– Για την Ευρωλίγκα: «Καταλάβαμε πως δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις το να σκοράρεις πολλούς πόντους. Έτσι, αλλάξαμε το στυλ που παίζουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*