Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Περιστέρι-Ολυμπιακός: Ισοφάριση η «σκούπα»;

Περιστέρι-Ολυμπιακός: Ισοφάριση η «σκούπα»;

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό απόψε (19:30, ΕΡΤ3, sport-fm.gr) στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο playoffs.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο κατάφεραν να κάνουν δύσκολα το 1-0 με 79-67 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς την Τετάρτη στο ΣΕΦ και θέλουν απόψε να τελειώσουν τη δουλειά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τα «γκάζια» που έριξε στους παίκτες του για την εικόνα τους περιμένει να παρουσιαστούν όπως πρέπει και να βγάλουν πλέον από το μυαλό τους τη χαμένη ευκαιρία του Final 4.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς θα προσπαθήσει να είναι και πάλι ανταγωνιστική και αν γίνεται να πάρει τη νίκη που θα παρατείνει τη σεζόν της για τουλάχιστον ένα ακόμη ματς. Σε περίπτωση που η ομάδα των δυτικών προαστίων επικρατήσει, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Κυριακή στο ΣΕΦ σε «τελικό» πρόκρισης στα ημιτελικά (που κρίνονται στις τρεις νίκες).

Εκεί περιμένει ήδη ο Προμηθέας και το πρώτο ματς θα γίνει τη Δευτέρα στο ΣΕΦ αν οι Πειραιώτες κάνουν απόψε το 2-0. Το άλλο ζευγάρι συνθέτουν Παναθηναϊκός και Λάρισα που θα αρχίσουν τις μάχες τους την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*