Home / Άλλα Σπόρ / Οι δέκα υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια στίβου του 2022

Οι δέκα υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια στίβου του 2022

Έγιναν γνωστές οι υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια στίβου του 2022. Η WA ανακοίνωσε την Τετάρτη τις δέκα που διεκδικούν τον συγκεκριμένο τίτλο και στα ονόματα περιλαμβάνονται εννιά παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο Όρεγκον και μία πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο.

Ήτοι, υποψήφιες είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν στα 100 μέτρα με εμπόδια, Τόμπι Αμουσάν, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στη σφαιροβολία, Τσέις Ιλι, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στα 100 μέτρα, Σέλι-Αν Φρέιζερ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια σε 20 και 35 χιλιόμετρα βάδην, Κίμπερλι Γκαρσία και η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στα 200 μέτρα, Σέρικα Τζάκσον.

Επίσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στα 1.500 μέτρα, Φέιθ Κίπιεγκον, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν στα 400 μέτρα με εμπόδια, Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Σόνι Ουίμπο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν στο τριπλούν, Γιουλιμάρ Ρόχας, και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ύψος, Γιαροσλάβα Μάχουτσικ.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31 του μήνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*