Home / Βόλεϊ / Σαρωτικός ΠΑΟΚ έκανε το βήμα πρόκρισης απέναντι στην Νάφελς

Σαρωτικός ΠΑΟΚ έκανε το βήμα πρόκρισης απέναντι στην Νάφελς

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup έκανε ο ΠΑΟΚ καθώς επικράτησε με 3-1 σετ στο «Παλατάκι» της ελβετικής Νάφελς και πλέον έχει το… πάνω χέρι στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης 19/10. Σε περίπτωση πρόκρισης ο «δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει την βουλγαρική Μοντάνα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι μπήκε αρκετά μουδιασμένα στο τάραφλεξ και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την διαφορά των τεσσάρων πόντων που απέκτησε στην αρχή, όταν και προηγήθηκε με 10-6. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Ελβετοί γύρισαν το «χαρτί» και κατάφεραν να αξιοποιήσουν τα λάθη του ΠΑΟΚ παίρνοντας το προβάδισμα και εν τέλει το πρώτο σετ με 20-25.

Στο δεύτερο σετ ο «δικέφαλος του βορρά» φάνηκε να… ξεθολώνει και με μπροστάρηδες τους Ράπτη και Φαν Ντε Ντρις, ανέτρεψε το εις βάρος του 5-3 και πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων. Στο πιο κρίσιμο σημείο ο Ράπτης ανέλαβε δράση και με διαδοχικούς πόντους «άνοιξε» τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ οδηγώντας τον στο 25-20 και την ισοφάριση.

Το τρίτο σετ ήταν και το πιο επιβλητικό για τον ΠΑΟΚ. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, με τρομερά μπλοκ και άριστες υποδοχές πήραν τη διαφορά από νωρίς και κατέκτησαν το τρίτο σετ με διαφορά 10 πόντων, 25-15.

O ρυθμός στο τέταρτο σετ δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να παραμένουν προσηλωμένοι και να φέρνουν το σκορ στη μέγιστη τιμή της που ήταν οι 7 πόντοι. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 στα σετ κατακτώντας εύκολα το τέταρτο με 25-13.

Τα σετ: 20-25, 25-20, 25-15, 25-13

Περισσότερα σε λίγο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*