Home / Μπάσκετ / NBA / Όλα δείχνουν παραμονή Ντόρσεϊ στους Μάβερικς

Όλα δείχνουν παραμονή Ντόρσεϊ στους Μάβερικς

Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων ωρών, που έκαναν λόγο για αποδέσμευσή του από τους Μάβερικς και πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη, όλα δείχνουν πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα παραμείνει στο Ντάλας. H ομάδα αποφάσισε να «κόψει» τους Γκεγέ, Χολ, Στιούαρτ και Μπίνγκαμ, που είχαν υπογράψει για την προετοιμασία και ήταν υπό δοκιμήν.

Πλέον το ρόστερ έχει 16 παίκτες, ενώ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να διατηρεί 15 παίκτες και δύο με two-way συμβόλαια. Ο Ντόρσεϊ έχει two-way συμβόλαιο και αναμένεται να το διατηρήσει, αφού την τελευταία θέση στο ρόστερ αναμένεται να πάρει ο Φακούντο Καμπάτσο και είναι πιθανό το δεύτερο two-way συμβόλαιο να το πάρει ο ΜακΚίνλεϊ Ράιτ που είχε υπογράψει για την προετοιμασία.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόρσεϊ θα προσπαθήσει με την παρουσία του στην ομάδα να κερδίσει «μόνιμη» θέση στο ρόστερ. Θα έχει το δικαίωμα να παίξει σε έως 50 από τους 82 αγώνες της κανονικής περιόδου (στους υπόλοιπους θα είναι στην G League), αν το συμβόλαιό του δεν γίνει εγγυημένο, ενώ θα εισπράξει μέχρι 508.891 δολάρια («καθαρά» όμως μόνο το 54%).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*