Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικόλα Λεάλι: Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα!(vid)

Νικόλα Λεάλι: Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα!(vid)

Έκπληξη για τα γκολπόστ του Ολυμπιακού! Όπως γράφουν στην Ιταλία, οι «ερυθρόλευκοι» διαπραγματεύονται με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του 23χρονου Νικόλα Λεάλι, που όλα δείχνουν ότι έρχεται Ελλάδα!

Όλα συγκλίνουν στο γεγονός πως κλείνει ΚΑΙ το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Gianluca Di Marzio, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Νικόλα Λεάλι και μάλιστα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του 23χρονου, υψηλόσωμου (1,93μ.) γκολκίπερ, ο οποίος, δε, βάσει και των λεγόμενων του Κώστα Καραπαπά, πως θα έρθει την Τετάρτη (6/7) τερματοφύλακας για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, φημολογείται πως θα βρίσκεται αύριο κιόλας στη χώρα μας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Προς το παρόν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι, ενώ περιμένουμε να δούμε, αν, τελικά, υπάρξει συμφωνία, με ποια μορφή θα έρθει ο παίκτης στο λιμάνι, δανεικός ή με κανονική μεταγραφή, με πιο πιθανή την πρώτη περίπτωση.

Ο Λεάλι γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1993 και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην Μπρέσια, από την οποία και τον απέκτησε η Γιουβέντους το 2012. Από τότε και μέχρι φέτος, κάθε χρόνο οι «μπιανκονέρι» τον έδιναν δανεικό, με αποτέλεσμα ο νεαρός πορτιέρο να έχει «γεμάτες» χρονιές. Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε 37 φορές με τη Βίρτους Λαντσιάνο στη Serie B, την επόμενη, πάλι στην ίδια κατηγορία, έπαιξε 38 στη Σπέτσια, για να πάρει… προαγωγή πρόπερσι και πέρυσι, καθώς αγωνίστηκε βασικός στη Serie A με τις νεοφώτιστες Τσεζένα και Φροζινόνε, αντίστοιχα. Είναι, εξάλλου, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας.

inner

 

Πηγή Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*