Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Τι «παίζει» με Μπουρούση και Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό

Τι «παίζει» με Μπουρούση και Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό

Πώς συνδέονται οι δύο παίκτες για τη στελέχωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Τα δύο πλάνα που υπάρχουν.

Η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση στην πρόταση του Παναθηναϊκού συνεχίζει να κρίνει τα… πάντα στην ομάδα, για το πώς θα στελεχωθούν τα υπόλοιπα κομμάτια του «παζλ».

Στο τριφύλλι, λοιπόν, περιμένουν να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον Έλληνα σέντερ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανώς μέχρι την Κυριακή να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Αν ο αρχηγός της Εθνικής πει «ναι» και φορέσει τα πράσινα, τότε ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ο Κλαβέρ, ο οποίος γράφτηκε σήμερα πως ενδιαφέρει τον Εξάστερο. Φυσικά ο λόγος είναι οικονομικός, αφού βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης και το μπάτζετ φυσιολογικά δεν μπορεί να εκτοξευτεί τόσο πολύ (κι ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί Τζέιμς-Σίνγκλετον).

Αν ο Μπουρούσης απαντήσει αρνητικά στον Παναθηναϊκό, τότε για πεντάρι θα αποκτηθεί ο Ίαν Βουγιούκας –που είναι stand by- και τότε οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είναι πολύ πιθανό να παίξουν τα… ρέστα τους για τον Κλαβέρ (ουσιαστικά να πάνε εκεί τα χρήματα που θα δίνονταν στον Μπουρούση), που δεδομένα αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας για το πληθωρικό παιχνίδι του σε άμυνα και επίθεση.

Πηγή Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*