Home / Ευρώπη / Νίκλας: «Δείξαμε το πρόσωπο που δείχνουμε στις προπονήσεις»

Νίκλας: «Δείξαμε το πρόσωπο που δείχνουμε στις προπονήσεις»

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα στη Σέκζαρντ όπως ακριβώς έδειχνε στις προπονήσεις όλης της εβδομάδας και ζήτησε να ξεχάσουν το ματς αυτό και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ζητώντας ένταση και ριμπάουντ.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολύ μεγάλη νίκη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, το ξέρουμε. Έχω ξαναπεί ότι στις προπονήσεις τον τελευταίο μήνα δείχνουμε άλλο πρόσωπο, δυστυχώς στα παιχνίδια δεν το δείχναμε. Σήμερα, όμως, το δείξαμε. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα.

Έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ταχύτητα και την ίδια ένταση στην άμυνα, να μαχόμαστε για τα ριμπάουντ με την ίδια θέληση. Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια για αυτή τη νίκη, συνεχίζουμε».

Μέγκαν Γκούσταφσον: «Μου άρεσε πολύ η διάθεση και η νοοτροπία της ομάδας, αυτό μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας, τα ματς στην EuroLeague είναι δύσκολα, είμαι πολύ χαρούμενη που νικήσαμε, το αξίζαμε βάσει της εικόνας μας σε όλη τη διάρκεια. Είναι μια μεγάλη βδομάδα, έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ τώρα, είμαστε ενθουσιασμένες για τη νίκη, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*