Home / Κύπελλο Ελλάδας / Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου: Σφραγίζει την πρόκριση στη Φθιώτιδα

Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου: Σφραγίζει την πρόκριση στη Φθιώτιδα

Λαμία και Απόλλων Παραλιμνίου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Φθιώτιδα (17:30), στη ρεβάνς του 2-1 στις Σέρρες, με τους γηπεδούχους να θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σύνολο του Σάββα Παντελίδη θέλει να… τελειώνει τη δουλειά απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλωνα, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι, παρά την ήττα του, έπαιξε εξαιρετικά, κρατώντας στα… χαμηλά μία ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο πάνω, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, μιας και είχε τις ευκαιρίες του απέναντι από την εστία του Σαράνοφ.

Ο σύλλογος των Σερρών πηγαίνει στη Λαμία χωρίς άγχος, με μόνο στόχο να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, κι από εκεί πέρα, να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει.

Από την άλλη, ο Σάββας Παντελίδης, μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκεται και ο Ντάνιελ Αντέτζο αλλά και οι νεαροί Κοντονίκος, Τσούκαλος και Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας:

Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*