Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με απουσίες για να σπάσει την «κατάρα» η ΑΕΚ

Με απουσίες για να σπάσει την «κατάρα» η ΑΕΚ

Ένας μήνας έχει περάσει από την τελευταία εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (2-1 επί του Ατρόμητου για την 17η αγωνιστική).

Απόψε η «Ένωση» υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, το έργο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι δύσκολο, αφού έχει αρκετά προβλήματα απουσιών που λιγοστεύουν τις επιλογές του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Σιμόες, Σάχοφ, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη, ενώ σε αυτούς προστίθενται οι Μαχαίρας και Ραντόνια!

Επίσης, δεν υπάρχουν πλέον ο Ινσούα και ο Λιβάγια, που συνεχίζουν τις καριέρες τους σε Αργεντινή και Κροατία, αντίστοιχα. Όλα αυτά τα θέματα είναι προς επίλυση και είναι γρίφος η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ κόντρα στους Αρκάδες ο Χιμένεθ.

Κάπως έτσι, την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νταντσένκο, Νεντελτσάρου, Λάτσι και Λόπες (ή Μιτάι).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Μάνταλος. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Χνιντ, Σαμπανάτζοβιτς, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*