Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επιχείρηση… προσγείωση στον Ολυμπιακό

Επιχείρηση… προσγείωση στον Ολυμπιακό

Με συνοπτικές διαδικασίες φρόντισε ο Πέντρο Μαρτίνς να ρίξει τους τόνους αμέσως μετά την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο των «32» του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως μία τέτοια κατάσταση δεν θέλει και πολύ να ανατραπεί, παρά το σημαντικό προβάδισμα που έχει αποκτήσει η ομάδα του ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία και φυσικά να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στους «16» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ο Μαρτίνς θέλει όλοι οι παίκτες να είναι προσεκτικοί, ακόμα και στο πρωτάθλημα που υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, ώστε να κλείσει απόλυτα επιτυχημένα η φετινή χρονιά.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών, το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει με αρκετές αλλαγές την ομάδα για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Ανδρούτσος, Χολέμπας, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Χασάν και Βρουσάι, ενώ από τη στιγμή που λείπει ο τιμωρημένος Μπα θα παίξουν μαζί Μπα και Παπασταθόπουλος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος και ο Έλληνας αμυντικός να παίξουν και στην Ολλανδία, αν και φορτώνεται με περισσότερα ματς ο δεύτερος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*