Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Τεστ για το νέο «αίμα» της Εθνικής με Βοσνία

Τεστ για το νέο «αίμα» της Εθνικής με Βοσνία

Έχοντας φέρει εις πέρας την αποστολή της πρόκρισης από το Νοέμβριο, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τη Βοσνία στη «φούσκα» της Ρίγας στον προτελευταίο αγώνα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ (16:30, EΡΤ3).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε επτά νέα πρόσωπα στην 14αδα και τα έξι εξ αυτών θα είναι στην δωδεκάδα. Ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο Δημήτρης Μωραϊτης, Ζώης Καράμπελας και ο Νίκος Χουγκάζ είναι έτοιμοι για ντεμπούτο, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής για το αποψινό ματς έμειναν οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος.

Από τους «παλιούς» παρόντες θα είναι οι Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Βασίλης Μουράτος, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η Βοσνία, που όπως και η Εθνική έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ταξίδεψε στη Λετονία με ακριβώς δώδεκα παίκτες. Σε αυτούς δεν υπάρχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ομάδας, οι Έντιν Άτιτς, Τζάναν Μούσα, Μίραλεμ Χαλίλοβιτς, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς του Άρη και φυσικά ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Μπλέιζερς. Τη θέση του νατουραλιζέ κατέχει ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ Τζον Ρόμπερσον, που παίζει στην Εστουδιάντες.

Miralem Halilovic, Milan Milosevic, Edin Atic and Dzanan Musa

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*