Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μάνταλος: “Υπήρξε μία χαρά παραπάνω με Μανωλά”

Μάνταλος: “Υπήρξε μία χαρά παραπάνω με Μανωλά”

Ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχτηκε πως έλευση του Στέλιου Μανωλά στη θέση του Γκουστάβο Πογιέτ ωφέλησε τον ίδιο από τη στιγμή που αγωνίζεται στη θέση που του αρέσει, ως “δεκάρι”.

”Δεν ήταν ότι δεν χαιρόμουν το παιχνίδι. Απλώς επί Πογέτ η θέση μου ήταν πιο πίσω. Μου είχε λείψει να σκοράρω, μου αρέσει. Είχε ξεκαθαρίσει ο κ.Πογέτ ότι θα παίζει με αυτό το σύστημα. Έπρεπε να το σεβαστούμε.

Έχω πει χιλιάδες φορές ότι νιώθω πιο καλά ως δεκάρι. Μου άρεσε η αλλαγή, το ήξερα ότι ο κ.Μανωλάς θα με χρησιμοποιήσει εκεί. Υπήρξε μια χαρά παραπάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της  Nova ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, λίγο μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 1-0 επί του Πανιωνίου (2η αγωνιστική των play offs) με δικό του γκολ.

Ερωτηθείς δε για τον τελικό του Copa del Rey μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης το οποίο θα καθορίσει και το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ, σχολίασε: “”Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη. Θα είναι ένα μαξιλαράκι. Η διοίκηση θα πάρει την απόφαση, προς το παρόν δεν έχει υπάρχει κάτι. Μέχρι τότε εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή”.

Photo Credits: Action images

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*