Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σκληρό μήνυμα προς τους παίκτες του ΠΑΟ από Στραματσόνι

Σκληρό μήνυμα προς τους παίκτες του ΠΑΟ από Στραματσόνι

«Όποιος δε μπορεί… σπίτι του»

Αθήνα
Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλε μέσω του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι όποιος δεν αντέχει την πίεση καλύτερα θα κάνει να πάει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα ζήτησε, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ, ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα στο υπόλοιπο των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

«Για μένα το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν σαν να το χάσαμε. Το είπα και στους παίκτες. Η ισοπαλία ήταν σαν ήττα. Προηγηθήκαμε, αλλά λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης χάσαμε το προβάδισμα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Είναι θέμα νοοτροπίας και πρέπει να το βελτιώσουμε» είπε για το ματς με τον «Δικέφαλο» ο Στραματσόνι και συνέχισε: «Πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα πως είμαστε στον Παναθηναϊκό και έχουμε πίεση. Όποιος δεν μπορεί να παίξει κάτω από την πίεση, όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλύτερα να φύγει από τον σύλλογο».

Τι θέλει να δει στη συνέχεια; «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλο το ματς. Δεν θέλω να ακούω δικαιολογίες. Όλοι έκαναν λάθη φέτος στον Παναθηναϊκό. Εγώ πρώτος. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες, θέλω να δω μάχη και να φανεί από τα αποτελέσματα, όχι από τα λόγια. Ούτε δοκάρια, ούτε ατυχία, ούτε τίποτα».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ είπε: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Είναι δύσκολο στο φινάλε της σεζόν να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κάτι περίεργο συνέβη σχετικά με το πρόγραμμα και το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα μου».

Όσον αφορά την πρόσληψη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Χρειαζόμαστε το χάρισμά του, την εμπειρία του. Είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα χρονιά και είμαι χαρούμενος».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*