Don't Miss
Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Η Άρσεναλ έγινε… νοσοκομείο

Η Άρσεναλ έγινε… νοσοκομείο

Η Άρσεναλ παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου της στο FA Cup αλλά είδε τρεις παίκτες της να τραυματίζονται στο ματς με τη Χαλ και πλέον ο Αρσέν Βενγκέρ μετράει 10 τραυματίες!

 Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα για τον Αρσέν Βενγκέρ στο φινάλε της αναμέτρησης με την (πρωτοπόρο στην Championship) Χαλ, στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τον 5ο γύρο του FA Cup.
Φυσικά απόλυτη ικανοποίηση από τη μία πλευρά, με τους Λονδρέζους να θριαμβεύουν με 4-0 στο “KC Stadium” με δύο γκολ του Ζιρού και άλλα δύο του Γουόλκοτ και να κλείνουν θέση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης (θα υποδεχτούν την Κυριακή τη Γουότφορντ για μία θέση στους “4”) αλλά από την άλλη προβληματισμός από τους απανωτούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα του.
Μάλιστα στον αγώνα απέναντι στο συγκρότημα του Στιβ Μπρους, η Άρσεναλ είδε την ατυχία να της χτυπάει τρεις φορές την πόρτα αφού υποχρεώθηκε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τον Μέρτεζακερ να αποχωρεί τραυματίας στο 33′, τον Γκαμπριέλ Παουλίστα στο 57′ και τον Ράμσεϊ στο 73′. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο Ράμσεϊ είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Γκαμπριέλ Παουλίστα!
“Ήταν ένα σοκ για μας διότι χάσαμε τους δύο κεντρικούς αμυντικούς μας ενώ μετά χάσαμε και τον Άαρον Ράμσεϊ. Δεν είναι κάτι σοβαρό του Μέρτεζακερ, απλά μία μικρή διάσειση, και νομίζω πως ούτε το χτύπημα του Γκαμπριέλ είναι σοβαρό. Όμως για το χτύπημα του Ράμσεϊ (τραυματίστηκε στο μηρό) ανησυχώ περισσότερο”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βενγκέρ.
Σημειώνεται πως μετά από αυτές τις τρεις νέες απώλειες, η Άρσεναλ μετράει ήδη 10 απόντες καθώς στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Πετρ Τσεχ, Μικέλ Αρτέτα, Σάντι Καθόρλα, Λοράν Κοσιελνί, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Τόμας Ροσίτσκι και Τζακ Γουίλσιρ.
Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*