Home / Ποδόσφαιρο / Επιστρέφει στη δράση για ένα ματς ο Φαν Ντερ Σαρ

Επιστρέφει στη δράση για ένα ματς ο Φαν Ντερ Σαρ

Πέντε χρόνια μετά το αντίο από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Φαν Ντερ Σαρ επιστρέφει στα γήπεδα για να βοηθήσει την αγαπημένη του Νόρντβαϊκ.

AdTech Ad
 Στις 28 Μαΐου του 2011 ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα. Ήταν η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Champions League, όπου οι Ισπανοί επικράτησαν με 3-1 των Άγγλων.

Από τότε πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια, όπου ο ψηλόλιγνος τερματοφύλακας πήρε μέρος σε αγώνες παλαιμάχων και ματς διαφημιστικού χαρακτήρα ή για καλό σκοπό.

Αυτή τη φορά ο 45άχρονος Φαν Ντερ Σαρ θα φορέσει ξανά τα γάντια του με σκοπό να βοηθήσει την αγαπημένη του Νόρντβαϊκ! Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τραυματίστηκε και η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από τον Ολλανδό παλαίμαχο να πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια έστω για ένα παιχνίδι.

“Μετά από πολλές συζητήσεις, καταφέραμε και τον πείσαμε να παίξει για εμάς απέναντι στους Jodan Boys. Το πλάνο λέει πως θα αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που δέχθηκε να βοηθήσει”, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Νόρντβαϊκ.

Εδώ να σημειώσουμε πως η Νόρντβαϊκ αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Ολλανδίας και ο Φαν Ντερ Σαρ βρέθηκε στις ακαδημίες της σε μικρή ηλικία (1985-1990).

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*