Home / Ομάδες / Αργεντινή με Μέσι, αλλά χωρίς Τέβες

Αργεντινή με Μέσι, αλλά χωρίς Τέβες

Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο επέστρεψαν στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα ματς με Χιλή και Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αλλά δεν υπήρχε χώρος για τον Κάρλος Τέβες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, ανακοίνωσε την αποστολή για τις αναμετρήσεις με Χιλή και Βολιβία στα τέλη Μαρτίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο επέστρεψαν, καθώς είχαν χάσει τα ματς με Βραζιλία και Κολομβία λόγω τραυματισμού τον περασμένο Νοέμβρη.

Όπως αναμενόταν δεν επέστρεψε ο Κάρλος Τέβες, καθώς δεν κάνει καλές εμφανίσεις με την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ξανά αγνοήθηκε ο αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Μπαροβέρο, αν και πολλοί εκτιμούν πως είναι ο καλύτερος Αργεντινός τερματοφύλακας.

Από την πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής κλήθηκαν τα δύο μπακ, οι Γκαμπριέλ Μερκάδο και Λεονέλ Βανχιόνι (έχει υπογράψει στη Μίλαν για Ιανουάριο), όπως και οι πρώην… Ματίας Κρανεβίτερ και Ραμίρο Φούνες Μόρι, όμως εκτός έμεινε το “τέρας”, Χόναταν Μαϊδάνα, με τον Χαβιέρ Πινόλα (Ροσάριο Σεντράλ) να παίρνει την θέση του.

Αναλυτικά η αποστολή:

 

Τερματοφύλακες

Σέρχιο Ρομέρο (ManUtd), Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες), Χερόνιμο Ρούλι (Σοθιεδάδ)

Αμυντικοί

Πάμπλο Σαμπαλέτα, Νικολάς Οταμέντι και Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μπερκάδο και Λεονέλ Βανχιόνι (Ρίβερ Πλέιτ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), Ματέο Μουσάκιο (Βιγιαρεάλ), Μάρκος Ρόχο (ManUtd), Χαβιέρ Πινόλα (Ροσάριο Σεντράλ)

Μέσοι

Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Ματίας Κρανεβίτερ και Αουγκούστο Φερνάντες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ένσο Πέρες (Βαλένθια), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη), Χαβιέρ Παστόρε και Άνχελ ντι Μαρία (Παρί ΣΖ), Έρικ Λαμέλα (Τότεναμ), Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Επιθετικοί

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι), Εσεκιέλ Λαβέτσι (Hebei Fortune), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Πηγή : Sport24.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*