Home / Άλλα Σπόρ / Αποκλείστηκε στους «32» στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ο Γκιώνης

Αποκλείστηκε στους «32» στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ο Γκιώνης

Για τον γύρο των «32» του απλού πινγκ πονγκ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ο Παναγιώτης Γκιώνης αντιμετώπισε τον Αλέξις Λεμπρούν, νούμερο 5 στα φαβορί και πολύ νεότερό του, και γνώρισε την ήττα με 4-2 σετ. Ισοφάρισε δύο φορές το σκορ, είχε ξεκάθαρα τη δυνατότητα να φτάσει στη σπουδαία νίκη, όμως ο εξαιρετικός Γάλλος βρήκε την ψυχραιμία και τις λύσεις για να προχωρήσει στη 16άδα.

Ο 43χρονος διεθνής μας πλασαρίστηκε στις θέσεις 17-32 κι ένα βασικό συμπέρασμα από την τρίτη συμμετοχή του στους ισάριθμους Ευρωπαϊκούς Αγώνες είναι ότι παραμένει δυνατός στην αρχή του μεγάλου στόχου και πόθου του για το έκτο σερί Ολυμπιακό τουρνουά.

Με την ήττα του ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στην Πολωνία. Αγωνίστηκαν ακόμα ο Γιάννης Σγουρόπουλος, η Κατερίνα Τόλιου και η Ελισάβετ Τέρπου και στους πάγκους κάθισαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής (ανδρών) και Γιώργος Καρύτσας (γυναικών).

Στην αναμέτρηση με τον σταθερά ανερχόμενο Γάλλο ήταν βέβαιο ότι ο Γκιώνης θα κοιτούσε να εκμεταλλευτεί την τεράστια εμπειρία του. Φάνηκε αυτό σε πολλές μπάλες με το φάλτσο-άφαλτσο ή και τις επιθέσεις, όμως ο 20χρονος αντίπαλος με γκάμα χτυπημάτων και απρόβλεπτο κάποιες φορές παιχνίδι ξέφυγε από την πίεση.

Τα σετ: 5-11, 11-8, 6-11, 11-9, 4-11, 8-11.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*