Home / Stoiximan Super League / Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα: «Δεν αφήνουμε ελεύθερο τον Κλάρερ»

Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα: «Δεν αφήνουμε ελεύθερο τον Κλάρερ»

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Κρίστοφ Κλάρερ έχει μπει για τα καλά στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ να αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση της άμυνας.

Για το μέλλον του νεαρού Αυστριακού στόπερ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κλάους Άλοφς, ο οποίος ξεκαθάρισε τη θέση της ομάδας αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Κλάρερ δεν αναμένεται να φύγει ως ελεύθερος, αλλά θα γίνει προσπάθεια για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς το τρέχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.



Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως αν δεν βρεθεί λύση στην ανανέωση, τότε θα η Φορτούνα θα εξετάσει και άλλες λύσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα προχωρήσουν στην πώληση του νεαρού αμυντικού.

«Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Δεν θέλουμε να τον αφήσουμε με ελεύθερη μεταγραφή. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε άμεσα τι θα γίνει με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2024 και με ποιους θα δουλέψουμε στο μέλλον. Θέλουμε να επεκτείνουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα συμβόλαιά τους, διαφορετικά θα βρούμε άλλες λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*