Home / Stoiximan Super League / Ράσταβατς: «Έχω σχέσεις οικογένειας με όλη τη διοίκηση του Αστέρα»

Ράσταβατς: «Έχω σχέσεις οικογένειας με όλη τη διοίκηση του Αστέρα»

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινάει σιγά-σιγά την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μίλαν Ράσταβατς να επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στο Metropolis και αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να γυρίσει στους Αρκάδες, ενώ μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους.

Για την απόφασή του να επιστρέψει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης: «Ήταν μια εύκολη απόφαση, γιατί πέρασα πολύ όμορφη σεζόν στον Αστέρα. Οπότε πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή απόφαση να γυρίσω, νομίζω και για τις δύο πλευρές. Είχα μείνει και εγώ ευχαριστημένος, αλλά νομίζω και η πλευρά της διοίκησης. Γενικότερα, έχω σχέσεις οικογένειας με όλη τη διοίκηση του Αστέρα».

Για τους στόχους τους Αστέρα Τρίπολης την νέα σεζόν: «Αρχικά θέλουμε να βάλουμε τον Αστέρα στη θέση που ήταν, δηλαδή ψηλά στη βαθμολογία .Δεν θα είναι εύκολη δουλειά, γιατί έχουμε παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους αλλά και άλλους που είναι νέοι και πρέπει να προσαρμοστούν στον τρόπο που δουλεύουμε. Πάντως, νομίζω πως με την δουλεία θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον Αστέρα Τρίπολης ψηλά, δηλαδή στις πρώτες έξι θέσεις, αυτές των playoffs».

Για τις προσδοκίες του ενόψει του πρωταθλήματος που πρόκειται να ξεκινήσει: «Πιστεύω πως και αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι η ΑΕΚ που κέρδισε δυο τρόπαια, ο Ολυμπιακός που θέλει να ανεβάσει και πάλι το επίπεδό του, γιατί φέτος έμεινε νωρίς χωρίς στόχους, ενώ ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλουν να μπούνε ξανά στη μάχη του τίτλου. Επίσης και οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν να συναγωνιστούν τους BIG- 5, που είναι πάντα στα playoffs. Νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα ειδικά στο πρώτο μέρος που θα έχουν και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις»

Για τον Παναγιώτη Τζίμα που αποτελεί επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη προετοιμασία: «Ο Τζίμας είναι ένας ενδιαφέρον νέος παίκτης. Έκανε κάποια καλά παιχνίδια, αφού προέρχεται από μια σταθερή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Νομίζω πως θα μπορέσει να βρεθεί σε ένα καλό επίπεδο και για την πρώτη εθνική».

Για τους δικούς του στόχους: «Θέλω να δείξω μια καλύτερη εικόνα τόσο δική μου, όσο και της ομάδας. Πιο ανταγωνιστική. Ότι καλύτερο μπορούμε για να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*