Home / Μπάσκετ / Euroleague / Τζόρτζεβιτς: Πρόκριση στη βράβευση του Διαμαντίδη

Τζόρτζεβιτς: Πρόκριση στη βράβευση του Διαμαντίδη

Την Παρασκευή με Τσεντεβίτα

Αθήνα
Την κροατική Τσεντεβίτα υποδέχεται την Παρασκευή (1/4) ο Παναθηναϊκός, για τη 13η αγωνιστική της φάσης των «16» της Eυroleague. Η αναμενόμενη βράβευση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ώθησε τους φιλάθλους των «πρασίνων» να σπεύσουν να «κλείσουν» θέση, την ώρα που με νίκη οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς εξασφαλίζουν και… μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: «Πρώτα απ’ όλα όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς επειδή αν νικήσουμε, θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Επίσης ο αρχηγός μας θρύλος μας, Δημήτρης Διαμαντίδης, θα τιμηθεί από την Euroleague, έτσι το βράδυ της Παρασκευής θα είναι σπουδαίο για όλους μας.

Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη και να τιμήσουμε τον αρχηγό μας από την πλευρά μας. Η Τσεντεβίτα είναι μια καλή ομάδα, προέρχονται από έναν θρίαμβο επί της Φενερμπαχτσέ και δεν έχουν πίεση. Τους σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: «Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για εμάς, γιατί κρύβει ένα “εισιτήριο” για τα πλέι οφ. Έτσι, αν νικήσουμε, θα προκριθούμε στα πλέι οφ.

Οι συνθήκες είναι οι ιδανικές γιατί παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας». Σχετικά, με τη βράβευση του Διαμαντίδη, ο Γκιστ υπογράμμισε:

«Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα τιμηθεί ως Euroleague Legend. Ο Δημήτρης αξίζει όλη τη δόξα του μπάσκετ λόγω των επιτευγμάτων του και του χαρακτήρα του. Θα του δείξουμε σεβασμό και αγάπη».

Απαρτία για Τσεντεβίτα

Χωρίς απρόοπτα και με επιστροφές συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της φάσης των «16» της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, είδε τους Μαρκίζ Χέινς (τενοντίτιδα στον τετρακέφαλο), Όγκνιεν Κούζμιτς (διάστρεμμα), Λευτέρη Μποχωρίδη (πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού του) και Γιώργο Παπαγιάννη (διάστρεμμα) να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*