Home / Ομάδες / Ο Ντεμικέλις σε απολογία για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Ντεμικέλις σε απολογία για παράνομο στοιχηματισμό

Από την αγγλική ομοσπονδία

Aθήνα

Ο Αργεντινός διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μάρτιν Ντεμικέλις, κλήθηκε σε απολογία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, καθώς κατηγορείται πως στοιχημάτισε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες δώδεκα φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, τον περασμένο Ιανουάριο. Η ομοσπονδία εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για την τέλεση αδικημάτων του Αργεντινού διεθνή αμυντικού βάσει του πειθαρχικού κώδικα.

Ο 35χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής για την κάκιστη απόδοσή του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, όπου οι «πολίτες» γνώρισαν εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Γιουνάιτεντ, έχει περιθώριο να απολογηθεί μέχρι τις 5 Απριλίου. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, ο Ντεμικέλις έχει δηλώσει ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο διεθνής άσος μεταγράφηκε το 2013 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρωταθλήτρια Αγγλίας με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Τους τελευταίους μήνες ο Ντεμικέλις ήταν στη βασική ενδεκάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και όταν φορούσε τη φανέλα αρχικά της Ρίβερ Πλέιτ και στη συνέχεια στο ισπανικό πρωτάθλημα της Μάλαγα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*