Home / Conference League / «Τρελό αυτό που πήγε να κάνει η ΑΕΚ – Ξαναέχτισε την ευρωπαϊκή της ταυτότητα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από την Allwyn Arena

«Τρελό αυτό που πήγε να κάνει η ΑΕΚ – Ξαναέχτισε την ευρωπαϊκή της ταυτότητα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από την Allwyn Arena

Ο Γιώργος Μαραθιανός, που μετέδωσε για τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη συγκλονιστική προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στη Ράγιο, κατέθεσε το σχόλιό του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποτυπώνοντας το μέγεθος της υπέρβασης που άγγιξε η «Ένωση».

Όπως τόνισε, αν κάποιος έλεγε τον Ιούλιο -όταν η ΑΕΚ ξεκινούσε από τα προκριματικά του Conference League- ότι τον Απρίλιο θα έφτανε μια ανάσα από τα ημιτελικά απέναντι σε ισπανική ομάδα, θα τον περνούσαν για τρελό. Και όμως, η ομάδα του Νίκολιτς έφτασε τόσο κοντά στο θαύμα, που για 56 λεπτά το είχε… αγγίξει!

Με φουριόζο ξεκίνημα, τρομερή πίεση και την ώθηση της καυτής εξέδρας, η ΑΕΚ κατάφερε να καλύψει το άδικο 3-0 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη.Όμως μια στιγμή αδράνειας -όπως και στο πρώτο ματς- κόστισε. Το γκολ της Ράγιο άλλαξε τα πάντα. Η κούραση και το ψυχολογικό βάρος έριξαν τον ρυθμό, και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξαναβρεί την ίδια ορμή.

Όπως σημείωσε ο Μαραθιανός, η «Ένωση» δεν ήταν η χειρότερη ομάδα του ζευγαριού. Πλήρωσε το πρώτο παιχνίδι, όπου δέχθηκε περισσότερα γκολ απ’ όσα άξιζε και δεν σκόραρε ενώ είχε ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, η φετινή πορεία της ΑΕΚ ξαναέχτισε την ευρωπαϊκή της ταυτότητα, έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια ισπανική ομάδα και δημιούργησε τη νοοτροπία που χρειάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Δείτε το σχόλιό του:

@sporfm946 «Τρελό αυτό που πήγε να κάνει η ΑΕΚ – Ξαναέχτισε την ευρωπαϊκή της ταυτότητα»: Το σχόλιο του Γιώργου Μαραθιανού από την Allwyn Arena μετά τον σκληρό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Ράγιο Βαγεκάνο #sporfm #aek #conferenceleague ? original sound – sporfm946

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*