Home / Ποδόσφαιρο / Εθνική Ελλάδος / Σε λειτουργία το νέο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για την Εθνική

Σε λειτουργία το νέο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για την Εθνική

Print@home εισιτήρια

Αθήνα
Σε λειτουργία τέθηκε το νέο ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχουν πια τη δυνατότητα αγοράς print@home εισιτηρίου.

Η αγορά μπορεί να γίνει διαδικτυακά από την ηλεκτρονική διεύθυνση pame-ethniki.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας, ενώ τα εισιτήρια αποστέλλονται άμεσα στους αγοραστές σε pdf αρχεία και στο e-mail που δηλώνουν. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως εφεξής δεν είναι απαραίτητο να διεκπεραιώνεται η διαδικασία παραλαβής από τα εκδοτήρια του γηπέδου, εφόσον έχει εκτυπωθεί εκ των προτέρων το print@home εισιτήριο, ενώ με το νέο σύστημα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής θύρας και θέσης από την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της επιλογής τους.

Να σημειωθεί ότι στα σχέδια της συνεργασίας περιλαμβάνεται και η δυνατότητα του mobile εισιτηρίου, δηλαδή η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο να γίνεται με χρήση της smartphone συσκευής τους, κατά τις τάσεις του ευρωπαϊκού ticketing.

Η διαδικασία του print@home εισιτηρίου είναι απλή: οι φίλοι των Εθνικών ομάδων εγγράφονται στο νέο σύστημα έκδοσης εισιτηρίου και συμπληρώνουν τα στοιχεία τους. Στη συνέχεια επιλέγουν αγώνα, θύρα και θέση, αναγράφουν στα πεδία τα στοιχεία των επιπλέον ατόμων αν επιλεγούν περισσότερες από μία θέσεις κι εκεί η συναλλαγή ολοκληρώνεται, αφού ελάχιστα αργότερα ο αγοραστής λαμβάνει επιβεβαίωση μέσω του email του, καθώς και τα εισιτήρια που έχει επιλέξει.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*