Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σερέλης: «Αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ»

Σερέλης: «Αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ»

Στον χαρακτήρα της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας και τη μείωση του σκορ σε 2-1.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε στις φοβερές μάχες που γίνονται με τους Αχαιούς, αλλά και στο αν μπορεί να επιστρέψει από το εις βάρος της 2-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

– Για τη νίκη επί του Προμηθέα:
«Το ματς κρίθηκε στο γεγονός ότι αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ. Έχει τρομερά ψυχικά αποθέματα. Το είχα πει και μετά το παιχνίδι που είχαμε χάσει οριακά. Τα παιδιά έδειξαν τεράστια διάθεση για να μην τελειώσει η σειρά. Μια τουλάχιστον νίκη τη δικαιούμασταν. Θα ήταν κρίμα να χάναμε τη σειρά με 3-0. Δείξαμε πως είμαστε εδώ και παλεύουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει προβλήματα. Γίνονται φοβερές μάχες και τρομερά παιχνίδια. Αν και δεν είμαστε ιστορικές ομάδες, εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο».

– Για την ποιότητα του παιχνιδιού: «Ήταν ματς με τόσο πάθος. Ο Προμηθέας ήθελε να τελειώσει τη σειρά, προσπάθησε να μην αφήσει τίποτα. Ήθελε να έχει και περισσότερες ημέρες ξεκούρασης για τα επόμενα ματς, αλλά εμείς δείξαμε πως δεν πέφτουμε. Σήμερα βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε».

– Για το αν μπορεί η ομάδα του να επιστρέψει από το 2-0: «Δεν είναι θέμα αν μπορούμε ή δεν μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Να είμαστε στο πνεύμα των playoffs. Και ο αντίπαλος παίζει. Σίγουρα δεν θα παραδοθούμε αμαχητί, θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι το τελευταίο».

– Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Προμηθέας: «Η απώλεια που έχει ο Προμηθέας τεράστια και δείχνει την ποιότητά του το ότι παίζουν και με τις απουσίες. Παρά τη σημαντική απουσία που έχει, μας έχει νικήσει 2 φορές και παραλίγο να μας κερδίσει και 3η φορά. Δεν εφησυχαζόμαστε από τις απουσίες του Προμηθέα. Ξέρουμε πως παίζουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα και η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*