Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μυστακίδης: “Έχουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι”

Μυστακίδης: “Έχουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι”

Ο Γιάννης Μυστακίδης εμφανίζεται αισιόδοξος για το σημερινό (23/5, 18:15) ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και την πορεία του ΠΑΟΚ στα playoffs.

Ο Γιάννης Μυστακίδης πιστεύει στην πρωτιά του ΠΑΟΚ στα playoffs και στη νίκη σήμερα στη Νέα Σμύρνη (23/5, 18:15) επί του Πανιωνίου. Το αποδεικνύει με τις δηλώσεις του στη NOVA. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: “Δείξαμε πολύ σοβαρό χαρακτήρα μες στον Παναθηναϊκό. Βρεθήκαμε να παίζουμε από το 20’ με δέκα παίκτες. Η ομάδα το έχει δείξει και μέσα στη σεζόν ότι έχει καταφέρει από το να χάνει να γυρίζει παιχνίδια. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ με τον Χαρίση. Η ομάδα πήρε έναν πόντο καθοριστικό. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο βαθμός για την συνέχεια και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη”.

Για την κούραση από τα συνεχόμενα ματς στα playoffs: “Η εβδομάδα, ήταν εβδομάδα ξεκούρασης, εβδομάδα συγκέντρωσης να μαζέψουμε δυνάμεις και να σκεφτούμε ότι έχουμε τώρα έντεκα μέρες στις οποίες πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απόλυτα έτοιμοι και πιστεύω ότι αυτή η εβδομάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ξεκούραση του κάθε ποδοσφαιριστή”.

Για το αν θα παίξει ρόλο η κούραση της ΑΕΚ και του Πανιωνίου: “Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για κάθε ομάδα, άλλος είναι ο θεσμός του Κυπέλλου, άλλος αυτός των playoffs. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι η ΑΕΚ ναι μεν έχει την ψυχολογία του Κυπελλούχου, αλλά πιστεύω ότι είναι κουρασμένη όπως και ο Πανιώνιος από το παιχνίδι που έπαιξαν. Αυτό που θα κοιτάξουμε εμείς σαν ομάδα είναι μόνο τα δικά μας παιχνίδια. Μόνο το επόμενο παιχνίδι και όπως είπα και πριν το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη και σε τίποτα άλλο”.

Για το σημερινό ματς: “Σίγουρα ο Πανιώνιος μας έχει στερήσει κάποιους βαθμούς από το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε μέσα στη Νέα Σμύρνη και να δείξουμε ότι ήταν ένα ατυχές συμβάν αυτό, καθώς αυτοί οι τρεις πόντοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εμάς, για την συνέχεια και για την πρώτη θέση που είναι ο στόχος μας. Κάνει καταπληκτική σεζόν. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά πιστεύω αυτό το μομέντουμ είναι για εμάς, έχουμε τους έμπειρους παίκτες, έχουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση”.

Photo Credits: Action Images

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*