Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπρούμα: «Δεν είναι στο χέρι μου το να μείνω στον Ολυμπιακό, δύσκολο το ματς με ΠΑΣ»

Μπρούμα: «Δεν είναι στο χέρι μου το να μείνω στον Ολυμπιακό, δύσκολο το ματς με ΠΑΣ»

Με τα δύο γκολ που σημείωσε, ο Μπρούμα καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στο 2-0 του Ολυμπιακού ενάντια στην ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να φτάνει τα οκτώ γκολ την εφετινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 26χρονος εξτρέμ, που αγωνίζεται στους Πειραιώτες ως δανεικός από την Αϊντχόφεν, ρωτήθηκε μετά το ματς για το μέλλον του αλλά απάντησε πως δεν είναι στο χέρι του να πει, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:



«Καταρχήν να ευχαριστήσω όλη την ομάδα Ο λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό είναι να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Παίζοντας έχω βρει καλό ρυθμό και βοηθάω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματα και που μπορώ να βοηθήσω.

Τα γκολ είναι για την ομάδα. Είναι τα γκολ που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Θέλω να δουλεύω καθημερινά και να βοηθήσω να παίρνει η ομάδα σημαντικές νίκες.

Δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω αν θα μείνω εδώ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω αγαπήσει τον σύλλογο, έχω δώσει κομμάτι απ’ τη ζωή μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους πάντες. Βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να δουλεύω, κανένας δεν μπορεί να πει τι θα γίνει στο μέλλον, μόνο ο Θεός. Ναι είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, για να πάρουμε την πρόκριση που είναι σημαντική. Θέλουμε να πάμε στον τελικό. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, ωστόσο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, γιατί όλα τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ είναι δύσκολα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*