Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κρίστινσον: «Ίσως γίνω… δικηγόρος, όλοι θέλουν να παίζουν»

Κρίστινσον: «Ίσως γίνω… δικηγόρος, όλοι θέλουν να παίζουν»

Ικανοποιημένος και… αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

«Είμαι ικανοποιημένος για τη συμμετοχή μου, αλλά περισσότερο είμαι χαρούμενος γιατί νίκησε η ομάδα μου. Επίσης είμαι ικανοποιημένος γιατί έχουμε κρατήσει και στα δύο ματς το μηδέν στην άμυνά μας», ανέφερε στη Nova για τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά και τη συμμετοχή του.

Σχετικά με την απόδοση της ομάδας στα προηγούμενα ματς και σε αυτό με την ΑΕΚ, είπε: «Δεν είναι εύκολο όσο και να προπονούνται οι παίκτες και να δουλεύουν. Δεν είναι εύκολο να έχεις πάντα τοπ απόδοση. Εμείς πάντα προσπαθούμε να παίξουμε καλά, αυτό προσπαθησαμε να κάνουμε με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και τώρα με την ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό στη θέση του τερματοφύλακα, σχολίασε: «Είναι υγιής ανταγωνισμός, όλοι οι τερματοφύλακες είναι καλοί. Ο Σα παίζει από την αρχή της σεζόν και παίζει καλά. Όλοι πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του προπονητή. Είμαστε όλοι καλοί φίλοι μεταξύ μας, αλλά σίγουρα όλοι θέλουμε να παίζουμε».

Αποκάλυψε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει δικηγόρος στο μέλλον: «Ξεκίνησα το μπάτσελορ στη νομική όταν έπαιζα στην Ισλανδία, προτού γίνω επαγγελματίας ποδοσφοαριστής. Όταν ξεκινώ κάτι θέλω πάντα να το ολοκληρώνω. Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει στο μέλλον και τι θα συμβεί. Θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου και ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, μπορεί να γίνω δικηγόρος ή κάτι άλλο όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι λίγο έλειψε να βγάλει ασίστ στον Βαλμπουενά: «Είδα τον Ματιέ σε καλή θέση και πίστευα ότι θα μπει γκολ. Θα ήταν ωραίο να πετύχω στον Ολυμπιακό την τρίτη μου ασίστ στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*