Home / Άλλα Σπόρ / Ζαραβίνας: «Ξεπεράσαμε το υπερβολικό άγχος»

Ζαραβίνας: «Ξεπεράσαμε το υπερβολικό άγχος»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε πως δεν ήταν τόσο κακή η άμυνα της Εθνικής χάντμπολ στο πρώτο ημίχρονο, παρά τα πολλά γκολ που δέχτηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το Βέλγιο και πως δεν υπήρξε συγκέντρωση όταν προηγήθηκαν, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη διαφορά, ζήτησε να παραμείνουν ταπεινοί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και θεωρεί σημαντικό γεγονός πως ο κόσμος ασχολείται μαζί τους.

Αναλυτικά: «Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, που μείναμε πίσω ακόμα και 5 γκολ, η άμυνά μας δεν ήταν τόσο κακή. Το πρώτο βήμα ήταν να ξεπεράσουμε το “πρέπει” και το υπερβολικό άγχος. Προσπαθήσαμε να “μαζέψουμε” τη διαφορά και να παραμείνουμε στο πλάνο.

Θεωρώ πως, αν είχαμε περισσότερη συγκέντρωση όταν βρεθήκαμε 3-4 γκολ μπροστά, θα νικούσαμε πιο εύκολα. Η ομάδα ξεπέρασε αρκετά προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουμε καλό απολογισμό, πρέπει, όμως, να παραμείνουμε το ίδιο ταπεινοί.

Θα περιμένουμε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι αυτή η ομάδα έχει συσπειρώσει όλο τον κόσμο του χάντμπολ κι οι φίλαθλοι την έχουν κάνει την “επίσημη αγαπημένη”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*