Home / Άλλα Σπόρ / Για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πάλης U23 ο Παγκαλίδης

Για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πάλης U23 ο Παγκαλίδης

Η εντυπωσιακή πορεία του Ηλία Παγκαλίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης U23 θα συνεχιστεί με τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ηλίας Παγκαλίδης αγωνίστηκε στα 82 κιλά ελληνορωμαϊκής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης U23 και, για μία ακόμη φορά, απέδειξε ότι έχει πολύ ταλέντο. Ο «γιατρός» της ελληνικής πάλης έφτασε έως τα ημιτελικά με δύο τεράστιες ανατροπές.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στη φάση των «16» με τον «οικοδεσπότη» Ρουμάνο Βασίλε- Ντανιέλ Κογιότς και επικράτησε με σκορ 4-3. Αρχικά, ο Ρουμάνος προηγήθηκε 3-0, ωστόσο ο Παγκαλίδης με επική ανατροπή έφτασε στους 4 πόντους και πανηγύρισε την πρόκριση.

Στα προημιτελικά, αντιμετώπισε τον Αρμένιο Κάρεν Χατσατριάν. Όπως και στο πρώτο ματς, βρέθηκε να χάνει με 3-0, ωστόσο κατάφερε να κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή ανατροπή. Ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσιάστηκε πιο ώριμος από ποτέ, «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε την πρόκριση.

Όμως, απέναντι στον Νορβηγό Εξός Μουκούμπου δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του κι ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.

Έτσι, την Τετάρτη ο Παγκαλίδης θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο και θα περιμένει τον αντίπαλο που θα προκύψει από τα ρεπεσάζ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*