Home / Tennis / Σάκκαρη: «Απ’ τα μεγαλύτερα comeback της καριέρας μου»

Σάκκαρη: «Απ’ τα μεγαλύτερα comeback της καριέρας μου»

Η Μαρία Σάκκαρη στην πιο εντυπωσιακή ανατροπή που έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό, όπως η ίδια δήλωσε επικράτησε με 2-1 σετ της Πέτρα Κβίτοβα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

«Είναι από τις παίκτριες που σέβομαι περισσότερο», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για την Τσέχα αντίπαλό της στην on court συνέντευξή της.

«Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, αλλά πάνω από όλα είναι μια εκπληκτική κοπέλα, πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο εξαιρετική τενίστρια, είναι η προσωπικότητά της, όλα όσα πέρασε στην καριέρα της, τη σέβομαι πολύ και είμαι σίγουρη ότι όλου στα αποδυτήρια τη σέβονται όσο κι εγώ».

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη μίλησε για τον τρόπο που μπήκε στο παιχνίδι: «Ναι, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου, διότι όχι μόνο ήμουν πίσω με σετ και μπρέικ, αλλά με έκανε να παίζω σαν ερασιτέχνης στο πρώτο σετ. Έπαιζε πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε διαφορετικά πράγματα, να κοιτάξω στην άλλη πλευρά του φιλέ και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα για να τη βάλω σε άβολη θέση. Νομίζω ότι πέτυχε, προσπάθησα να παίξω πιο physical και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χρειάζομαι πεντικιούρ, γιατί τα δαχτυλιά μου έχουν ματώσει».

Όσον αφορά την επόμενο αντίπαλό της, υπογράμμισε: «Είναι διαφορετική παίκτρια σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συναντηθήκαμε. Κέρδισε πρόσφατα σλαμ, έχει αυτοπεποίθηση. Είδα μέρος του ματς της σήμερα και χτυπούσε την μπάλα δυνατά, άκουσα από τους σχολιαστές ότι έπαιξε μόνο εννιά ράλι με πάνω από εννιά χτυπήματα σε όλο το ματς. Θα είναι δύσκολο, άλλη μια big hitter. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να βρω λύσεις. Δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις ακόμα, αλλά είμαι στα ημιτελικά. Πνευματικά είμαι πολύ καλά και είμαι εδώ για να μείνω μέχρι το τέλος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*