Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Άθλος η παραμονή, θετική αύρα για να συνεχίσω»

Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Άθλος η παραμονή, θετική αύρα για να συνεχίσω»

Άθλο χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γρηγορίου την παραμονή της Λαμίας στη Super League μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής της ομάδας εξέφρασε τη θετική του διάθεση για να συνεχίσει το έργο του και τη νέα σεζόν προαναγγέλλοντας επαφές με τη διοίκηση την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-την εξασφάλιση της παραμονής: «Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας πριν τη διακοπή για το Πάσχα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε. Ανέλαβα 16 Δεκεμβρίου μετά την πρόταση του κ. Παπαϊωάννου, μπήκαμε σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων για αρκετές μέρες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις. Είπα στα παιδιά από την πρώτη μέρα πως δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και πως δεν πρέπει κανένας να παρεκκλίνει από τις αρχές που είχαμε βάλει».

-τη δυσκολία της αποστολής που ανέλαβε: «Αρχικά θέλαμε ήταν να περάσουμε μια ομάδα για να πάμε στα μπαράζ, γιατί είχαμε μόλις δύο βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά όλα πήγαν εξαιρετικά από τη θέληση των παιδιών και τη διοικητική στήριξη. Ο κ. Παπαϊωάννου αγαπά πολύ τη Λαμία και έκανε πολλές θυσίες. Έτσι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία χωρίς καν τα μπαράζ. Αυτό που πέτυχε η ομάδα ήταν άθλος, γιατί πέρα από την καραντίνα δώσαμε 8 ματς σε 26 μέρες».

-το μέλλον του στη Λαμία: «Θα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα με τον κ. Παπαϊωάννου και εφόσον συνεχίσουμε μαζί θα δούμε όλα τα θέματα της ομάδας. Η αύρα που υπάρχει είναι πάρα πολύ θετική κι από τις δύο πλευρές. Μια πετυχημένη συνταγή είναι δύσκολο να την αλλάξεις, αλλά θα συζητήσουμε πρώτα. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Μετά από τέτοια πίεση που περάσαμε υπάρχουν και συναισθηματικοί δεσμοί με την ομάδα».

-τον Λουκά Βύντρα: «Αποτελεί πρότυπο για όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια. Δεν έχω ξαναδεί αθλητή να έχει τέτοια καθημερινότητα. Έρχεται μία ώρα πριν την προπόνηση και συνεχίζει να δουλεύει ακόμη και μία ώρα μετά. Είναι η ζωή του, το κάνει από αγάπη. Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία μαζί του».

-τη μάχη του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα και έπαιξε μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι έργο Μάρτινς και η διοίκηση δικαιώθηκε που τον κράτησε μετά την πρώτη του σεζόν».

-τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν χωράνε προγνωστικά. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν παίζει ρόλο τι έγινε στο πρωτάθλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*