Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ: Κι άλλα τρία προβλήματα!

ΟΦΗ: Κι άλλα τρία προβλήματα!

Με τον Ναζαρένο Σολίς να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (30/4), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, στο ίδιο σημείο με παλαιότερο τραυματισμό, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε καθυστέρηση της επούλωσης και άρχισε θεραπεία παράλληλα με ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ρικάρντο Βαζ παρουσίασε τενοντίτιδα μικρού βαθμού στο χειρουργημένο γόνατο, του έγινε θεραπευτική παρέμβαση και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ενώ ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης υπέστη διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της προπόνησης και άρχισε θεραπεία, ενώ οι Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα συνέχισαν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο (1/5) και την Κυριακή του Πάσχα (2/5), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (3/5) στις 5 το απόγευμα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*