Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μιλάει με Γκαρσία για τον πάγκο του ο Βόλος

Μιλάει με Γκαρσία για τον πάγκο του ο Βόλος

Τα πλάνα τους για τον Βόλο της επόμενης μέρας έχουν αρχίσει και θέτουν σε εφαρμογή οι άνθρωποι του συλλόγου. Οι υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται στα playouts, δίχως να υπάρχει κάποιο άγχος ενόψει της νέας σεζόν, καθώς θα τη βρει και πάλι στη Super League 1.

Το πλέον σοβαρό ζήτημα είναι ποιος προπονητής θα αναλάβει να τη «χτίσει» για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Εδώ και λίγες εβδομάδες αποτελεί παρελθόν ο Άνχελ Λόπεθ, αν και δημιούργησε ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο εξασφάλισε από νωρίς ουσιαστικά την παραμονή, παίζοντας, μάλιστα, κατά περιόδους καλό ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Μπράτσος βρίσκεται στην άκρη του πάγκου αυτήν την περίοδο, αλλά δεν θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής μετά το τέλος της σεζόν. Μια λύση που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες για τη διάδοχη κατάσταση είναι με τα τωρινά δεδομένα του Γκονσάλο Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις προσεχώς. Οι άνθρωποι του Βόλου δείχνουν «ζεστοί» για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ θετικός είναι και ο 37χρονος τεχνικός. Προσεχώς αναμένεται να βρεθεί στη Μαγνησία μαζί με τον εκπρόσωπό του ώστε να γίνει η πρώτη επαφή από κοντά με τη διοίκηση. Οι όποιες εξελίξεις (με θετικές ή αρνητικές) θα σημειωθούν μετά το Πάσχα. Από τις συγκεκριμένες συζητήσεις θα φανεί αν καλύπτονται τα «θέλω» των δύο πλευρών.

Πρόκειται για επίσης Ισπανοθρεμμένο προπονητή, που, ωστόσο, έχει γεννηθεί στο Μοντεβιδέο (μισός Ισπανός, μισός Ουρουγουανός), αλλά έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ιβηρική, όπως και στην Ολλανδία. Τον Οκτώβριο κλείνει τα 38, έχει εργαστεί στην Τβέντε τη σεζόν 2019-20, όταν και βρέθηκε στην τεχνική της ηγεσία σε 28 ματς. Ήταν στο τιμόνι της ομάδας από το ξεκίνημα και την καθοδήγησε μέχρι να διακοπεί απότομα το πρωτάθλημα της Ολλανδίας λόγω του κορωνοϊού. Την προηγούμενη σεζόν ήταν βοηθός του Μάρινο Πούσιτς στην ίδια ομάδα, ενώ έχει περάσει και από το προπονητικό τιμ της Έσμπιεργκ.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί (ως επιτελικός μέσος) σε αρκετές ομάδες. Μεταξύ αυτών η Ρεάλ Μαδρίτης C, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα των Χέρενφεϊν, Χέρακλες, Γκρόνινχεν, Αλκορκόν, Μερίδα, Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει περάσει μάλιστα από την Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνκακας και της Ανόρθωσης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*