Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Βενγκέρ: «Οι τρεις επιθετικοί της Μπάρτσα μετατρέπουν το φυσιολογικό σε τέχνη»

Βενγκέρ: «Οι τρεις επιθετικοί της Μπάρτσα μετατρέπουν το φυσιολογικό σε τέχνη»

Παρά τον αποκλεισμό

Aθήνα

Ετσι κι αλλιώς ο Αρσέν Βενγκέρ γνώριζε καλά ότι μετά την ήττα (0-2) στο Emirates, οι πιθανότητες πρόκρισης που αναλογούν στην Αρσεναλ ήταν περιορισμένες, ελάχιστες. Την παραμονή του αγώνα, εκείνος τις είχε προσδιορίσει στο 10%. Ισως περισσότερο για να δώσει ελπίδα και πίστη στους παίκτες του.

Τα πράγματα όμως στο Camp Nou, εξελίχθηκαν φυσιολογικά και είχαν την υπογραφή της περίφημης τρίαινας MSN της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Σουάρες και Νειμάρ. Που ο Αρσέν Βενγκέρ δεν περέλειψε να εκθειάσει.

«Είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του δικού μας παιχνιδιού, αν και μετά την ισοφάριση υποφέραμε λίγο, αλλά και εκείνοι έδειχναν λίγο ανασφαλείς. Απέναντι μας είχαμε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Είχαμε ευκαιρίες να σημειώσουμε κι άλλα γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Όμως δεν πήγαμε άσχημα, είμαι ευχαριστημένος. Προσπαθήσαμε αλλά χάσαμε, τώρα θα επικεντρωθούμε στην Premier League,» τόνισε ο Γάλλος προπονητής της Αρσεναλ. «Η Μπαρτσελόνα έχει τρεις παίκτες που μετατρέπουν τα φυσιολογικά πράγματα σε πραγματική τέχνη. Μία επίθεση που μπορεί πραγματικά να κάνει γκολ από το τίποτα. Εχει υψηλή ακρίβεια, υψηλή ποιότητα και δημιουργικότητα. Επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο γι αυτό ακριβώς αναγνωρίζω ότι κάνουν κάτι το εξαιρετικό » συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Αρσέν Βεγνκέρ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*