Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ενεργοποιεί την οψιόν του Στραματσόνι ο Αλαφούζος

Ενεργοποιεί την οψιόν του Στραματσόνι ο Αλαφούζος

Και του χρόνου στον ΠΑΟ

Αθήνα
Την απόφαση να πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο έχει πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναθηναϊκού επί των ημερών του Ιταλού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό στους προημιτελικούς του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο, αλλά και τις ενστάσεις από μερίδα του κόσμου που εκφράστηκαν στη διάρκεια των τελευταίων αγώνων (σ.σ. ΠΑΟΚ), ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον προπονητή με την ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του (6 μήνες+1 χρόνο).

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στα play offs, ο Γιάννης Αλαφούζος εντός των προσεχών ημερών θα κλείσει και τυπικά το θέμα προπονητή, δίδοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Στραματσόνι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, άλλωστε, έχει τονίσει επανειλημμένα ότι πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες του Ιταλού, ο οποίος θα αναλάβει το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού, κάτι που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο και θα ολοκληρωθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Επίσης στις προθέσεις του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ είναι η άμεση πρόσληψη ενός νέου τεχνικού διευθυντή. Ήδη αναζητείται ο άνθρωπος που θα αποτελέσει το στενό συνεργάτη του Στραματσόνι σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τα αποδυτήρια.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*